Naturiststrendene i Romania

image

CUGET LIBER | Nudisme har lange tradisjoner i Romania, spesielt i forbindelse med saltvannsinnsjøer og mudderbadterapi i det fri. Nudisme eller naturisme praktiseres også i dag og tilbudet av strender som tilbyr dette er relativt generøst fortsatt. Tusenvis av turister kommer også denne sommeren til den rumenske Svarthavskysten for å praktisere naturisme.Dette er Romanias mest populære nudiststrender:

  • PLAJA CORBU i retning nordover mot bygda Vadu. Dette er den “hotteste” naturiststranda sommeren 2015.
  • Mellom Eforie Nord og Eforie Sud ett før Tabara. Velkjent og tett til tider.
  • Techirghiolinnsjøen. Her bader hele familier inkludert eldre generasjoner i gjørme og den helsebringende innsjøen.
  • COSTINESTI – i den nordlige delen av badebyens strender
  • 2 MAI – mer eller mindre fri strand
  • VAMA VECHE – den klassiske stranda der man bader med eller uten klær alt etter det man synes er naturlig

Nudismul sau naturismul este o mişcare culturală care promovează practica nudităţii sociale în spaţii publice sau private. Practicanţii nu consideră că nuditatea este degradantă, imorală sau indecentă, argumentând că nudismul este o stare naturală, deoarece omul se naşte dezbrăcat. Din fericire pentru cei care doresc să se dezbrace de complexe şi de haine, litoralul românesc este destul de generos cu ei, oferindu-le, de la nord la sud, spaţii generoase în care să se desfăşoare.
Plaja din dreptul satului Vadu, comuna Corbu, este considerată ultimul ţărm sălbatic al Mării Negre. Anual, aici vin mii de turişti care fac plajă nud. Şi între Eforie Nord şi Eforie Sud, mai ales pe partea lacului Techirghiol, se practică mai ales nudismul în familie. Este un loc tradiţional, fiind vestit mai ales pentru efectele tămăduitoare ale lacului.
Costineştiul a fost, este şi va rămâne mult timp unul dintre locurile preferate ale nudiştilor. Plajele special amenajate pentru ei în nordul staţiunii, dar şi în zona Golfului Francezului, atrag anual zeci de mii de exhibiţionişti.
În sudul litoralului, pe plajele din 2 Mai şi Vama Veche se află raiul nudiştilor. Cunoscute ca două staţiuni ale libertăţii şi dezinhibării, plajele de aici au înscrise practic în ADN-ul existenţei lor întreaga filosofie a nudismului.
 

http://www.cugetliber.ro/stiri-diverse-plajele-preferate-ale-nudistilor-de-la-corbu-la-vama-veche-263957

Send direktemelding til Romaniareiser.com

PÅ PLAKATEN

This is our main page